COV West-Vlaanderen

Christelijk Onderwijzersverbond

 

Lidmaatschap

Verzeker je van: 

  • Persoonlijke service
  • Juridische hulp
  • Loopbaanadvies
  • Maxi solidariteit

 syndicalepremie

 

 

 

 

 
 
 
 
Schrijf je in voor de vorming CPBW van 27 april.
 

bereken je inkomensverlies

 
De vele besparingen liggen zwaar op de maag. Jongeren, gezinnen, werknemers, gepensioneerden, uitkeringsgerechtigden…, iedereen wordt er door getroffen. De een al een beetje meer dan de ander. Maar het jaarlijks inkomensverlies loopt al snel op van een paar  honderd euro tot ruim 1000 euro
ACV maakte een berekeningstool die op basis van de Vlaamse en federale regeringsmaatregelen - zowel de positieve als de negatieve - de winst of het verlies per jaar berekent op basis van jouw persoonlijk profiel (gezinssituatie, kinderen, werk, uitkering enz.). De maatregelen die zijn aangekondigd voor de periode 2018-2020 worden in deze tool niet opgenomen, omdat hiervoor (nog) geen financiering is voorzien. Check vooral ook even onze alternatieven.
 
Je kan kiezen uit:
  • Een van de 10 profielen : selecteer het profiel dat het dichtst bij jou en je gezinssituatie aansluit. Zo heb je al direct een idee wat de regeringsmaatregelen je jaarlijks kosten of opleveren. Als je dat wenst kan je in de tool nog parameters aanpassen zodat de berekening helemaal overeenstemt met je persoonlijk profiel.
  • Of je start 'blanco met de berekeningstool' en vult alle parameters zelf in, vertrekkend van je eigen profiel.