COV West-Vlaanderen

Christelijk Onderwijzersverbond

syndicalepremie

 

 

Lidmaatschap

Verzeker je van: 

  • Persoonlijke service
  • Juridische hulp
  • Loopbaanadvies
  • Maxi solidariteit

 

Het kan anders...

 

 

Je kan inschrijven voor de vormingsdag Sociale Vaardigheden deel 3 en ook voor de ISB's. Klik op "vorming".

Basis

Basis, het vroegere Christene School, is al sinds 1893 het ledenblad van COV. 15 keer per jaar brengen we via dit tijdschrift nieuws, achtergrond en duiding bij de onderwijsactualiteit. Ook bredere maatschappelijke onderwerpen komen aan bod.
Per nummer uit de lopende jaargang kan iedereen enkele artikels downloaden. Leden kunnen Basis volledig online lezen via de links die je hieronder vindt.
 
contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Straks in Basis...

PROVINCIAAL 

 
Op woensdag 26 september 2018 vond in provinciehuis Boeverbos te Brugge het provinciaal congres van COV West-Vlaanderen plaats. Tijdens het congres werden de provinciale standpunten vastgelegd ten aanzien van de krachtlijnen, prioriteiten en accenten voor het algemeen congres op 22 november in Houffalize. Het werd een heel vruchtbare samenkomst waarbij elke kring z’n inbreng had bij het bespreken van de verschillende amendementen. 
 

SENIORAMA KRING VEURNE

 
Op maandag 26 november 2018 verzamelen wij met COV-Veurne in “’t Spaans Kwartier” te Izenberge om ons jaarlijks kerstfeest te vieren. Na een stemmige eucharistieviering volgt er een heerlijk feestmaal en worden de aanwezigen getrakteerd op een sprankelend optreden van Jacques Lesage. Iedereen van harte welkom!!!

Lees andere jaargangen →