COV West-Vlaanderen

Christelijk Onderwijzersverbond

Lidmaatschap

Verzeker je van: 

  • Persoonlijke service
  • Juridische hulp
  • Loopbaanadvies
  • Maxi solidariteit

 

Het kan anders...

 

 

Je kan inschrijven voor de vormingsdag voor VA-en. Klik op "vorming".

vorming CPBW - voorjaar 2019

 

volgt later

 

datum en locatie

  • woensdag 13 maart 2019 vanaf 8.30 tot 12.00 in Salons Denotter Torhoutsesteenweg 76, 8210 Zedelgem

agenda

volgt later

ik schrijf me in  → 

inschrijven 

In de scholen waar er geen inspraakorgaan Welzijn is, hebben de vakbondsafgevaardigden de bevoegdheden van dit inspraakorgaan. Deze afgevaardigden zijn ook welkom op deze vorming. Bij twijfel, neem gerust contact met je provinciaal vrijgestelde. We stellen werkdocumenten ter beschikking waarmee je met je medeafgevaardigden op de Comitévergadering aan de slag kan. Indien u ter voorbereiding van deze vormingssessie reeds vragen, suggesties hebt, mag u die steeds doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij verzoeken U om in te schrijven via deze link en dit ten laatste op dinsdag 24 april 2018.

Gelieve ook aan te duiden of uw een klassieke, vegetarische of geen maaltijd wenst. U krijgt altijd een bevestigingsmail van uw inschrijving. De syndicale vrijstelling wordt u per mail bezorgd na inschrijving.

De vakbondsafgevaardigde is de vertegenwoordiger van het personeel van de school. Hij/zij oefent het mandaat uit in overeenstemming met de doelstellingen van het COV. De vakbondsafgevaardigde is een heel belangrijke schakel in de organisatie en de school.

ik schrijf me in  →

Daarom heeft elke vakbondsafgevaardigde en personeelsvertegenwoordiger het recht om deel te nemen aan vormingsdagen die georganiseerd worden door de representatieve vakorganisaties.

Dit is uitdrukkelijk bepaald in de syndicale statuten: voor het gesubsidieerd vrij onderwijs in artikel 41 en 52 van het decreet van 5 april 1995 betreffende de lokale onderhandelingscomités en voor het gesubsidieerd officieel onderwijs in artikel 82 van het KB van 28 september 1984 tot uitvoering van de wet op het syndicaal statuut. Het niet kunnen voorzien in een korte vervanging doet geen afbreuk aan het recht op vorming.

Het attest voor syndicaal verlof wordt per mail bezorgd.