COV West-Vlaanderen

Christelijk Onderwijzersverbond

 

Lidmaatschap

Verzeker je van: 

  • Persoonlijke service
  • Juridische hulp
  • Loopbaanadvies
  • Maxi solidariteit

 syndicalepremie

 

 

 

 

 
 
 
 
Schrijf je in voor de vorming CPBW van 27 april.

ISB COV administratief medewerkers - voorjaar 2022

 

De blogrubriek ‘Hoe zal ik het zeggen’ in Basis levert vaak stof tot nadenken. Hoe breng ik een moeilijke boodschap aan bij een collega? Hoe geef ik aan dat het druk is omdat dringende administratie in orde moet gebracht worden en dat een opdracht voor de collega even zal moeten wachten? Hoe stel ik grenzen zonder negatief over te komen? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet mee ga in roddels? Waar liep het bij jou al goed? Waar liep het minder goed? We inventariseren hindernissen.

In samenwerking met het provinciaal verbond COV - West-Vlaanderen organiseert het COV-secretariaat in-service-bijscholing voor administratief medewerkers. 
Deze vorming wordt georganiseerd door het COV in samenwerking met mevrouw Lieve Van Durme van het Vormings- en Expertisecentrum Vonk.

datum en locatie

  • dinsdag 10 mei 2022 van 9.30 tot 12.00 van achter jouw computer, tablet of smartphone
  • De dag vooraf krijg je van ons een mail met link om deel te nemen aan deze MS-Teams-webinar

agenda

De vorming wordt gegeven door Lieve Van Durme van Vormings- en expertisecentrum Vonk. Lieve is gecertificeerd coach en erkend sociaal bemiddelaar en geeft hier vervolg aan haar tips in de rubriek ‘Hoe zal ik het zeggen’ in Basis. We onderzoeken samen hoe we de boodschap die we willen geven helder en constructief kunnen formuleren. We baseren ons hiervoor op de principes van de verbindende communicatie. Samen oefenen we verschillende situaties. Tijdens deze workshop willen we deelnemers handvaten aanreiken die helpend zijn om een boodschap helder te brengen.

Op het einde van de workshop:

  • Heb je zicht op situaties waarin het voor jou moeilijk is om een boodschap te brengen
  • Ken je de principes van verbindende communicatie en kan je ze toepassen
  • Kan je een constructieve boodschap formuleren 

Uittesten van je beeld en geluid, en bijpraten kan online vanaf 8.15 uur. We beginnen de vorming stipt om 8.30 uur. Het einde is voorzien om 11.30 uur.

inschrijven 

Inschrijven kan uiterlijk tot 4 mei 2022 via deze link.

 

 

locatie